Activiteiten in de tuin: 

29 augustus:  Presentatie verhalen en gedichten op het koetsplein, 14.30-16.15 uur

Alweer voor de vierde keer wordt de jaarlijkse bundel met eigen werk van cursisten en coachees van Het Schrijflab gepresenteerd. Voor het eerst bevat de bundel ook gedichten. Verhalen & Gedichten uit Het Schrijflab 2020 is een uitgave van uitgeverij Shinz in samenwerking met schrijfschool Het Schrijflab. Voor het koetshuis wordt een buitenterras ingericht met voldoende zitplaatsen op corona-afstand, muziek en ook zijn er warme en koude dranken verkrijgbaar.

Schrijfdocent Koos van den Kerkhof presenteert de bundel met een afwisselend programma van verhalen, po√ęzie en muziek van 14:30 tot 16:15 uur. Een negental schrijvers en dichters leest voor uit eigen werk. Verhalen en gedichten over diverse onderwerpen, van een bezoek aan Tsjernobyl tot een ongehoord concert. Zanger-gitarist Ed Verstappen zorgt tussen de voordrachten voor de stemmige sfeer met songs en liederen. De presentatie is toegankelijk voor iedere belangstellende.

3 september:Nachtvlindernacht door Martin Janssen van 21.00 tot 23.30 uur

  • Ingang Museumplein of dienstingang. Toegang gratis

Martin lokt de nachtvlinders met speciale lampen: sta versteld van wat er in onze tuin rondvliegt. Ingang Museumplein of dienstingang Sequoiahof.

5 september: Open Dag en Steylerdag van 11 tot 17.00 uur     

  • Rondleidingen, plantverkoop, mini-concerten van een tweetal ensembles. 

Wij als tuin hebben rondleidingen, verkoop planten, honingverkoop en onze vrijwilligster Gonnie speelt met haar ensemble licht klassieke muziek. Daarnaast treedt er een klarinetensemble op in het peelhutje en op diverse plaatsen in de tuin. Dit ensemble speelt wat meer hedendaagse muziek